Hola a tothom! 👋 Sóc Jorge Ales, un apassionat assessor d’imatge i un dels creadors de l’empresa Brillant. Des de sempre he cregut en la importància de la imatge personal i en com els petits detalls poden marcar una gran diferència en la manera com ens perceben els altres.

La meva fascinació pel món de la moda i l’estil em va fer especialitzar-me com a assessor d’imatge, on he tingut el privilegi d’ajudar moltes persones a descobrir el seu propi estil i projectar una imatge que reflecteixi la seva personalitat i confiança.

A més de la meva feina com a assessor d’imatge, sóc un entusiasta de les xarxes socials. Crec fermament al poder de les plataformes digitals per connectar amb persones de tot el món i compartir idees i inspiració en el camp de l’estil i la moda. En el meu perfil, comparteixo consells, tendències i experiències relacionades amb la imatge personal, sempre buscant inspirar els altres a sentir-se segurs i segures de si mateixos.

La idea de Brillant va sorgir de la meva passió pel calçat i el meu desig d’oferir a les persones una manera única d’expressar el seu estil a través de les sabatilles. Juntament amb un equip de professionals igualment apassionats, creem Brillant amb la visió de convertir-nos en la destinació definitiva per a la personalització, neteja i customització de sabatilles.

A Brillant combinem la nostra experiència en assessorament d’imatge amb l’artesania experta en la cura del calçat per oferir serveis de primera classe que satisfacin les necessitats dels nostres clients més exigents. Ens sentim orgullosos de poder oferir una experiència única i personalitzada que permeti a cada individu expressar el seu estil d’una manera única i autèntica.

Uneix-te a la comunitat Brillant i descobreix com podem ajudar-te que les teves sabatilles brillin amb estil. T’esperem amb els braços oberts i els cordons llestos per donar vida als teus passos! ✨👟