Menjar marroqui amb espècies

Plats mes coneguts marroquis​

  • Cuscús: Aquest és un dels plats més emblemàtics del Marroc. El cuscús s’elabora a partir de sèmola de blat i se serveix amb una mescla de verdures, carn (com a xai, pollastre o peix) i sovint es condimenta amb espècies com el comí, la canyella i el coriandre.
  • Tajine: Els tajines són guisats cuinats lentament en un recipient de fang amb tapa cònica, que li dona el seu nom. Poden incloure una varietat d’ingredients com a carn, pollastre, peix, fruites seques, verdures i espècies. Els tajines són molt saborosos i se serveixen amb pa o cuscús.
  • Pastela (o Bastela): el pastís salat té moltes espècies i aquesta és una d’elles, el pastís salat amb pasta fullada farcida de capes de pollastre, ametlles, ou i espècies. Sovint s’empolvora amb sucre glas i canyella abans de servir.
  • Harira: Una sopa tradicional marroquina que es consumeix comunament durant el mes sagrat del Ramadà. La harira és una sopa espessa feta amb tomàquet, llenties, cigrons, carn (generalment xai o pollastre), coriandre i altres espècies.
  • Briouats: Aquests són rotllos de pasta fullada farcits amb una mescla de carn, peix, verdures o fruita seca. Es poden servir com a aperitius o com a plat principal.
  • Kefta: Mandonguilles de carn picada, generalment de xai o vedella, assaonades amb espècies com a comí, coriandre i julivert. Es poden rostir, cuinar al forn o en salsa de tomàquet.
  • Amanida Marroquina: Una amanida fresca i vibrant que inclou ingredients com a tomàquet, cogombre, pebrot, ceba, olives i herbes fresques, amanida amb oli d’oliva i llimona.
  • Mint Tea: El te de menta és una beguda molt popular al Marroc. Es prepara amb te verd, fulles de menta fresca i sucre. És una part important de la cultura marroquina i se serveix comunament en reunions socials.
Imagenes dels plats parlats

En aquest canal podem trobar muchisimas receptes casolanes ben explicades i amb totes les seves espècies. És molt recomanable veure els seus vídeos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *