Brillant és una marca formada per tres estudiants apassionats que ofereix serveis especialitzats per a les teves sabatilles preferides. Creiem que els teus calçats han de reflectir el teu estil i la teva personalitat, per això ens dediquem a donar-los una nova vida i un toc personal. D’aquesta manera aconseguim alhora donar feina a sabaters professionals que s’han quedat sense feina a causa de la modernització dels temps.

 

Els nostres serveis inclouen neteja professional, on eliminem taques i brutícia perquè les teves sabatilles brillin com a noves. També oferim serveis de reparació, des de petites ajustades fins a feines més complexes, per garantir la funcionalitat i durabilitat dels teus calçats preferits.

 

A més, ens especialitzem en personalització, treballant amb els nostres clients per crear dissenys únics i vibrants que reflecteixin la seva individualitat. A Brillant, no només ens comprometem a proporcionar serveis de primera qualitat, sinó també a celebrar la creativitat a cada parell de sabatilles que toquem.

 

Creiem que cada pas compta, i els calçats han de ser més que simples accessoris. Han de ser una expressió autèntica de qui ets. Amb la nostra passió i creativitat, aspirem a convertir les sabatilles en una obra d’art que reflecteixi el teu estil i personalitat únic.

 

A Brillant volem ser més que una marca de sabatilles; és un testimoni de la nostra dedicació a la qualitat, la creativitat i de la personalització.