Menjar àrab amb cuscús

A continuació veurem dues receptes de menjar àrab amb cuscús, dos de les millors receptes.
 
Primer plat de menjar àrab amb cuscús

Cuscús amb verdures rostides a l'estil àrab

Prepara’t per a una deliciosa experiència de menjar àrab amb cuscús amb aquesta recepta exquisida! Aquest plat combina la textura suau del cuscús amb l’explosió de sabors de les verdures rostides a l’estil àrab.

Ingredients:

– 1 tassa de cuscús
– 1 tassa de brou de verdures
– 1 carabassó, tallat en rodanxes
– 1 albergínia, tallada en galledes
– 1 pebrot vermell, tallat en tires
– 1 ceba vermella, tallada en trossos
– Oli d’oliva
– Sal i pebre al gust
– 1 cucharadita de comí
– 1 cucharadita de coriandre en pols
– Julivert fresc per a decorar

Instruccions:

Precalfa el forn a 200 °C.
En un bol, aboca el brou de verdures sobre el cuscús i deixa reposar fins que absorbeixi el líquid.
En una safata per a enfornar, col·loca les verdures i ruixa-les amb oli d’oliva. Empolvora comí, coriandre, sal i pebre.
Ansa les verdures en el forn durant 20-25 minuts o fins que estiguin tendres i orades.
Fluffea el cuscús amb una forquilla i mescla amb les verdures rostides.
Serveix el cuscús en un plat, decora amb julivert fresc i gaudeix d’aquest deliciós menjar àrab amb cuscús.

Mandonguilles de Xai amb Cuscús a l'Estil Àrab​

Gaudeix d’una experiència autèntica de menjar àrab amb cuscús amb aquestes saboroses mandonguilles de xai. Perfectes per a un menjar reconfortant i ple de sabor.

Ingredients:

– 500 g de carn de xai molta
– 1 tassa de cuscús
– 1 ou
– 2 grans d’all, picats
– 1 cucharadita de comí
– 1 cucharadita de canyella
– Sal i pebre al gust
– 1 tassa de salsa de tomàquet
– 1 tassa de brou de carn
– Julivert fresc picat per a decorar

Instruccions:

En un bol gran, mescla la carn de xai amb ou, all, comí, canyella, sal i pebre. Forma mandonguilles petites.
En una paella gran, cuina les mandonguilles fins que estiguin daurades per tots costats.
En una olla a part, bull el brou de carn i afegeix el cuscús. Deixa reposar fins que absorbeixi el líquid.
Combina les mandonguilles amb la salsa de tomàquet i deixa cuinar a foc lent durant 15-20 minutos.
Serveix les mandonguilles sobre un llit de cuscús, decora amb julivert fresc i gaudeix d’aquest increïble menjar àrab amb cuscús.

Més receptes de menjar àrab amb cuscus

Aqui us deixem mes receptes de menjar àrab amb cuscús. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *