Menjar àrab amb xai: Shawarma de xai

Menjar àrab amb xai: Shawarma de xai

Descobreix l’autèntica essència del menjar àrab shawarma amb aquesta deliciosa recepta de shawarma de xai. En La mia, creiem que el menjar àrab shawarma és una veritable obra mestra culinària, i aquesta recepta et permetrà recrear aquests sabors en la teva pròpia cuina.

Ingredients:

  • 500 g de carn de xai en tires fines per a l’autèntic menjar àrab shawarma.
  • 2 cucharaditas de comí, ressaltant els sabors tradicionals del menjar àrab shawarma.
  • 2 cucharaditas de pebre roig per a afegir aquest toc d’espècies al teu menjar àrab shawarma.
  • 1 cucharadita de coriandre molt, realçant les aromes característiques del menjar àrab shawarma.
  • Sal i pebre al gust per a ressaltar els sabors del menjar àrab shawarma.
  • 4 grans d’all, picats finament, per a la meravellosa saó del menjar àrab shawarma.
  • 1/4 tassa de iogurt natural, per a la marinada perfecta del menjar àrab shawarma.
  • Pa de pita per a servir el deliciós menjar àrab shawarma.
  • Rodanxes de tomàquet, ceba i cogombre per a acompanyar el teu menjar àrab shawarma.

Instruccions:

  1. En un bol, mescla el comí, pebre roig, coriandre, sal, pebre, all i iogurt. Aquesta marinada serà clau per al sabor autèntic del menjar àrab *shawarma.
  2. Agrega les tires de xai al bol i assegura’t que estiguin completament cobertes amb la marinada. Deixa reposar durant almenys 2 hores o, idealment, tota la nit per a un menjar àrab *shawarma més saborosa.
  3. Precalfa el forn a 200 °C i col·loca les tires de xai en una safata per a enfornar. Ansa durant 20-25 minuts o fins que estiguin daurades i ben cuites.
  4. Escalfa el pa de pita i serveix les tires de xai rostit amb rodanxes de tomàquet, ceba i cogombre. Gaudeix del teu menjar àrab *shawarma casolana!

Més receptes de menjar àrab amb xai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *